Skip to main content

SB FLEX

Om os

Udvikling af landbrugsprodukter
i samarbejde med slutbrugere

Læs mere

SB Flex er en 100% dansk-ejet virksomhed med base i Haderslev. Vi specialiserer os i udviklingen af produkter i tæt samarbejde med vores slutbrugere for at sikre den bedst mulige løsning. Vores mål er at skabe produkter, der kombinerer funktionalitet, kvalitet og brugeroplevelse for at opfylde alle behov i landbrugsbranchen.

Historie

SB Flex blev grundlagt ud fra en observation af manglen på enkel og effektiv afmærkning af slangekabler og ledninger i landbrugssektoren i Danmark, USA, Rumænien og Rusland. Dette inspirerede til ideen om at forenkle overblikket over redskaber og maskiners sammenkobling. Bag virksomheden står Anders Simonsen, som altid står til rådighed for spørgsmål eller kommentarer via telefon eller e-mail.

Om Anders

Anders Simonsen, født og opvokset i landbruget. Uddannet landbrugsmaskin-mekaniker og landbrugsøkonom fra Vejlby Landbrugsskole i Danmark.  Jeg har gennem min ansættelse i landbruget i Danmark, USA, Rumænien og i Rusland undret mig over manglen på enkel og ligetil mærkning af slangekabler og ledninger. Det skabte ideen om SB Flex.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Kontakt os
VORES PRODUKTER

Din tryghed – hele vejen!

SB-Flex tilbyder hydraulik slangeopmærkning til identifikation og organisering ved tilslutning af hydraulikslanger til traktorer og redskaber. Blander du også ledningerne sammen når det virkelig haster? Vores produkter forenkler montering så din kollega og dig selv kan montere maskinerne ens hvergang.

Alle vores produkter er udviklet i tæt samarbejde med slutbrugere for at sikre maksimal funktionalitet og kvalitet.

Med SpiralFlex får du mulighed for opmærkning af dine hydrualik slanger med 9 forskellige farver, robust kan hold til olie, fedt og snavs. Sikkert og enkel. Ingen værktøj til montering.

Vores hydraulik slangeopmærkningssystemer er skabt til at forenkle og forbedre din arbejdsgang. Med fokus på kvalitet, sikkerhed og brugervenlighed, har SB Flex etableret sig som en pålidelig partner for landmænd, maskinstationer, entreprenører og kommunal teknik.