SpiralFlex Opmærkning Rød/Blå eller Blå/Grøn (+ / ÷)

From: 70,00 kr. ex. moms

SpiralFlex-hydraulikslangeopmærkning muliggør enkel identifikation af hydraulikslanger og forbindelser på landbrugsmaskiner og andre steder. Denne innovative løsning kan anvendes på hydraulikslanger og rør med diametre fra 1/4″ til 1-1/4″ (15mm til 44mm).

Hvert sæt inkluderer 2 stk. SpiralFlex med print af PLUS og MINUS.

Farvevalg inkluderer:

  • Rød og Blå
  • Blå og Grøn

Beskrivelse

To stykker SpiralFlex i forskellige farver, hvoraf den ene er markeret med et PLUS-symbol og den anden med et MINUS-symbol.

Farvekombinationer omfatter Rød og Blå samt Blå og Grøn.

SpiralFlex fra SB-Flex er enkel at montere og kan genbruges. Fastgør den ene ende og sno spiralens rundt om slangen. Hver farve med PLUS og MINUS-symboler har forskellige længder for nem identifikation.

Passer til slanger fra 1/4 tomme og derover. Nogle 1/4 tomme slanger kan med fordel sikres med en strips, hvis SpiralFlexen glider ned.

SpiralFlex opmærkning fås i flere kombinationer, markeret med tegn, tal og symboler for nem identifikation.

Alle farver kommer med printet + og – og er fremstillet med laser for nemmere indikation ved tilslutning af slanger eller rør.

  • Spiral opmærkning kan modstå temperaturer fra -50 til 100 grader.
  • Spiral slangeopmærkning fra SB-Flex er fremstillet af polyethylen. Farvekodningen sker i støbeprocessen, hvilket sikrer, at det forbliver en integreret enhed uden at falme eller revne.
  • Spiral slangeopmærkningen er yderst robust og påvirkes ikke af fedt, olie eller snavs; den kan rengøres med opløsningsmiddel eller sæbe.
  • Montering er enkel, og intet værktøj er nødvendigt. Det er også let at tilpasse, så det passer til operatøren’s behov.
Hent vejledning her
FORDELE

Gør det let for dig at identificere dine rør og hydraulikslanger

SPAR TID OG PENGE

Blander du også ledningerne sammen når det virkelig haster? Vores produkter forenkler montering så din kollega og dig selv kan montere maskinerne ens hvergang.

KVALITETSTESTET OG SIKKERT

Alle vores produkter er udviklet i tæt samarbejde med slutbrugere for at sikre maksimal funktionalitet og kvalitet.

INGEN VÆRKTØJ

Med SpiralFlex får du mulighed for opmærkning af dine hydrualik slanger med 9 forskellige farver, robust kan hold til olie, fedt og snavs. Sikkert og enkel. Ingen værktøj til montering.

OPMÆRKNING AF SLANGER EFTER TRAKTORMÆRKER

Vores hydraulik slangeopmærkningssystemer er skabt til at forenkle og forbedre din arbejdsgang. Med fokus på kvalitet, sikkerhed og brugervenlighed, har SB Flex etableret sig som en pålidelig partner for landmænd, maskinstationer, entreprenører og kommunal teknik.

Se hvor nemt det er, lige her!