Tilbud

SpiralFlex – Prøvepakke – 3 farver med (+ / ÷)

Original price was: 210,00 kr..Current price is: 176,00 kr..

Bestil vores SpiralFlex prøvepakke og test produktet inden du bestiller til alle dine slanger.

Pakken består af 3 farver: Blå, Brun og Grøn med + og – tegn – Så 6 stk. i alt.

Ved en efterfølgende bestilling på over 2.000 kr., trækker vi prøvepakkens pris fra din bestilling

SpiralFlex hydraulikslange opmærkning gør det nemt at identificere hydraulikslanger og forbindelser fra hinanden på blandt andet landbrugsmaskiner. SpiralFlex kan bruges på hydraulikslanger og rør og passer til slanger med en diameter på 1/4″ til 1-1/4″ (15mm til 44mm).

Beskrivelse

SpiralFlex fra SB-Flex er nem at montere og kan genbruges. Fastgør den ene ende og sno spiral omkring slangen. Hver farve med PLUS og MINUS symboler har forskellige længder, så de er nemmere at adskille.

Passer til slanger fra 1/4 tomme og derover. Nogle 1/4 tomme slanger kan med fordel sikres med en strips, hvis SpiralFlexen glider ned.

Forskellige længder:
For at lette den visuelle forskel mellem plus og minus har de forskellige længder.
Plus-enheden, positiv med Plus, har 8 twists/snoninger (ca. 11,40 cm lang), mens Minus-enheden, negativ, har 6 twists/snoninger (ca. 8,5 cm lang).

 

SPIRAL-Flex opmærkning fås med 9 forskellige farvekoder, markeret med tegn, tal og symboler for enkel identifikation.

  • Alle farver er printet med + og – og er fremstillet med laser, hvilket gør det lettere at identificere dem ved tilslutning af slanger eller rør.
  • Spiral-opmærkning kan modstå temperaturer fra -50 til 100 grader. SPIRAL-slangeopmærkning fra SB-Flex er fremstillet af polyethylen. Farvekodningen sker under støbeprocessen, hvilket sikrer, at det forbliver en integreret enhed uden at falme eller revne.
  • Spiral-slangeopmærkningen er meget robust og påvirkes ikke af fedt, olie eller snavs; den kan rengøres med opløsningsmiddel eller sæbe.
  • Montering er enkel, ingen værktøjer er nødvendige. Det er også let at tilpasse, så det passer til operatørens behov.

Relaterede varer til dette produkt