SpiralFlex Opmærkning Power Beyond Sæt

From: 35,00 kr. ex. moms

SpiralFlex hydraulikslange opmærkning gør det nemt at identificere hydraulikslanger og forbindelser fra hinanden på blandt andet landbrugsmaskiner. SpiralFlex kan bruges på hydraulikslanger og rør og passer til slanger med en diameter på 1/4″ til 1-1/4″ (15mm til 44mm).

Vælg mellem printet: P PRESS – DRÜCK,  R RETURN – RÜCKLAUF,  DRAIN – LECK og LS symbol

Beskrivelse

SpiralFlex opmærning til power beyond.

Vælg mellem printet:

  • P PRESS – DRÜCK med farven Rød
  • R RETURN – RÜCKLAUF – TANK med farven Blå
  • DRAIN – LECK med farven Gul
  • LS symbol med farven Gul eller Grøn

 

SpiralFlex fra SB-Flex er nem at montere og kan genbruges. Fastgør den ene ende og sno spiral omkring slangen. Hver farve med PLUS og MINUS symboler har forskellige længder, så de er nemmere at adskille.

Passer til slanger fra 1/4 tomme og derover. Nogle 1/4 tomme slanger kan med fordel sikres med en strips, hvis SpiralFlexen glider ned.

SPIRAL-Flex opmærkning fås med 9 forskellige farvekoder, markeret med tegn, tal og symboler for enkel identifikation.

  • Alle farver er printet med + og – og er fremstillet med laser, hvilket gør det lettere at identificere dem ved tilslutning af slanger eller rør.
  • Spiral-opmærkning kan modstå temperaturer fra -50 til 100 grader. SPIRAL-slangeopmærkning fra SB-Flex er fremstillet af polyethylen. Farvekodningen sker under støbeprocessen, hvilket sikrer, at det forbliver en integreret enhed uden at falme eller revne.
  • Spiral-slangeopmærkningen er meget robust og påvirkes ikke af fedt, olie eller snavs; den kan rengøres med opløsningsmiddel eller sæbe.
  • Montering er enkel, ingen værktøjer er nødvendige. Det er også let at tilpasse, så det passer til operatørens behov.

Monteringsvejledning til KrympeFlex KrympeFlex Monteringsvejledning: United kingdom, Germany, Nederland, Dansk KrympeFlex Monteringsvejledning: Frankrig, Italian, Polen, Rumænien, Rusland

Krympe monteringsvejledning

Tilgå nedenstående PDF-vejledning.

Hent vejledning her
FORDELE

Gør det let for dig at identificere dine rør og hydraulikslanger

SPAR TID OG PENGE

Blander du også ledningerne sammen når det virkelig haster? Vores produkter forenkler montering så din kollega og dig selv kan montere maskinerne ens hvergang.

KVALITETSTESTET OG SIKKERT

Alle vores produkter er udviklet i tæt samarbejde med slutbrugere for at sikre maksimal funktionalitet og kvalitet.

INGEN VÆRKTØJ

Med SpiralFlex får du mulighed for opmærkning af dine hydrualik slanger med 9 forskellige farver, robust kan hold til olie, fedt og snavs. Sikkert og enkel. Ingen værktøj til montering.

OPMÆRKNING AF SLANGER EFTER TRAKTORMÆRKER

Vores hydraulik slangeopmærkningssystemer er skabt til at forenkle og forbedre din arbejdsgang. Med fokus på kvalitet, sikkerhed og brugervenlighed, har SB Flex etableret sig som en pålidelig partner for landmænd, maskinstationer, entreprenører og kommunal teknik.

Se hvor nemt det er, lige her!